Κριτικές Goji Cream

 • Αικατερίνη
  Έχω καιρό κοίταξε για τις διαφημίσεις και σχόλια Goji Cream από hendel's garden. Αποφάσισε να δοκιμάσετε πριν από μερικούς μήνες. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Ιδιαίτερα βαθιές ρυτίδες στο λαιμό και στις γωνίες των ματιών σχεδόν εξαφανίστηκαν. Κρέμα αρκετό καιρό, ότι είναι πολύ ευχάριστο. Να βάλω ένα λεπτό στρώμα, το εργαλείο είναι να καταναλώνονται με φειδώ, και το αποτέλεσμα είναι αισθητή σχεδόν αμέσως.
 • Αναστασία
  Αγόρασε goji cream μαζί με τη μαμά, για να δοκιμάσουμε μαζί. Είμαι 40 ετών και μητέρα 62. Έτσι, τώρα έχω το δέρμα στο πρόσωπό σας βελούδινη και λεία, αλλά η μαμά λείπει ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια. Αμέσως εμφάνιση έχει αλλάξει! Κρέμα λειτουργεί 100%!
 • Βασίλειος
  Αγόρασα γυναίκα μου goji cream στην επέτειο του γάμου σας. Όλα φοβόμουν πως θα με πειράξει, λεωφόρος εγώ το θεωρώ παλιό. Αλλά το αποτέλεσμα από την κρέμα παρατήρησα κι εγώ!!! Ως εκ τούτου, ούτε για τυχόν αδικήματα ομιλία δεν πάει. Τώρα ο ίδιος ο αμαρτωλός υπόθεση σκέφτομαι να αγοράσετε και τον εαυτό του ένα βάζο. Θέλω την ομορφιά σαν κάτι που ταιριάζει! Σε γενικές γραμμές, μην ανησυχείτε και να αγοράσουν. Πείτε την γνώμη — άποψη από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα!
 • Μαρία
  Πήρα πρόσφατα Goji Cream, δοκίμασε πρώτα να εφαρμοστεί το απόγευμα, και άλλη φορά το βράδυ. Ναι, το χρώμα του προσώπου έχει βελτιωθεί, άρχισαν ισιώστε ρυτίδες σε περιοχές όπου το δέρμα είναι ιδιαίτερα στεγνώνει. Μόνο κρέμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από τον ύπνο. Τότε και μουλιάσει χρόνο, και δεν πρέπει το πρωί να μπω στον κόπο πριν το βάψιμο. Αν και η φίλη μου, όταν κι άρχισε να το χρησιμοποιήσετε, θα βάλει καθαρά το πρωί, έτσι ώστε το δέρμα από τον ήλιο δεν έχει στεγνώσει. Λοιπόν εγώ έχω το δέρμα σας είναι λιπαρό, οπότε θα παπανικολάου πριν πάτε για ύπνο.
 • Χρήστος
  Είναι σαφές ότι κάθε είδους κρέμες και λοσιόν που απολαμβάνουν κυρίως οι γυναίκες. Αλλά έτσι συνέβη ότι είχα ήδη στα δεκατέσσερα άρχισε να αναλάβει τη φροντίδα του εμφάνιση. Τιμή μου αυτό δεν κάνει, αλλά όλη μου τη ζωή κάπνιζε. Και γι ' αυτό το πρόσωπο έχει γίνει μοιάζει με κάποιο παλιό, άσχημο. Το κάπνισμα το έκοψα, αλλά αυτό με την προοπτική να κάνω — δεν είναι σαφές. Με ρώτησε η κόρη μου, ότι ναι, μπορεί να υπάρχουν κάποια εργαλεία ή διαδικασίες. Μου το Goji Cream συνέστησε, έδειξε τα αποτελέσματα πριν και μετά. Λοιπόν αγόρασα. Αν και είμαι ιδιαίτερα αυτό το γεγονός δεν είναι ένα κερί, κρέμα χρησιμοποιώ κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο. Και πραγματικά έγινε εξετάσουμε νεότερους. Όπως έγινε καθαρό, το χρώμα του προσώπου υγιείς έγινε. Σας συμβουλεύω!
Κριτικές Goji Cream
4.8
23