Εμπειρία χρήσης Goji Cream

Την ιστορία αυτή μοιράστηκε μαζί μας η Ανέτ από την πόλη σαρτρ. Θα το πει για την εμπειρία χρήσης Goji Cream και θα δείξει το αποτέλεσμα.

Γεια σε όλους! Με λένε Annette. Ζω στη Γαλλία — μια χώρα όμορφες γυναίκες. Κι εγώ θέλω όσο το δυνατόν περισσότερο να παραμείνει σε αυτούς τις πιο όμορφες γυναίκες, αλλά η ηλικία του έδινε αισθητή. Αυτό είναι και ο λόγος που με οδήγησε να ζήσετε για τον εαυτό σας αναζωογονητική θεραπεία για το δέρμα Goji Cream. Η ιστορία μου δεν είναι μόνο για το πώς θέλει να παραμείνει νέα και όμορφη. Αυτή είναι η ιστορία για το πώς θα ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της και σταμάτησε να απομακρύνω από τον εαυτό τους άνδρες!

Τώρα μου είναι λίγο πάνω από πενήντα, για να είμαστε ακριβείς — πενήντα τρεις. Στη ζωή μου τυχαίνει να είμαι απολύτως αγαπούσε πρώτα σπουδές, μετά τη δουλειά. Είμαι απαίσια καριερίστα! Δουλεύω στο νομικό τομέα: συνεχής ανακύκλωση, χαλασμένα τα νεύρα και το άγχος — αποτέλεσμα, και, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Και αν το σχήμα ήμουν πάντα αδύνατη, εξαιτίας όλων αυτών το άγχος μου το πρόσωπό της δεν ήταν. Είμαι πολύ νωρίς για γέρασες: ρυτίδες, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, στο λαιμό κι αυτά τα "δαχτυλίδια της Αφροδίτης". Και όταν το παρατήρησα αυτό, τότε κατάλαβα, γιατί να με αποφεύγουν οι άνδρες — είμαι τρομερά κουρασμένη και γριά. Φυσικά, η αυτοπεποίθηση μου έπεσε με την ταχεία ταχύτητα — δεν ήξερα τι να κάνω και πώς και πάλι να νιώσετε νέοι και περιζήτητο.

Από πού ξεκίνησαν όλα: η μάχη με τα γηρατειά

Για να είμαι ειλικρινής, η πρώτη μου σκέψη ήταν να επικοινωνήσετε με ενέσεις botox ή στο χειρουργό. Μέσα μου το επέτρεπαν. Αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό! Και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% επιτυχία. Εγώ καθόμουν και σκεφτόμουν, και ξαφνικά το πρόσωπό μου "θα" ή θα φανώ, σαν σιλικόνης κούκλα. Οι γιατροί πάντα φοβόμουν, ως εκ τούτου, η ιδέα χειρουργική ή οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ήταν μαζί μου γρήγορα απορρίπτονται.

Μετά από αυτό άρχισα να αγοράσουν πολλά αντι παλαιότητας κρέμες, αλοιφές, τονωτικά και άλλα μέσα. Πήγα στο μασάζ, κάνει διαλογισμό και αποφάσισε για το βελονισμό. Όλα ήλπιζα να μειώσει την ποσότητα του στρες στη ζωή και αρμόδια φροντίδα για το δέρμα σας βοηθήσει να φέρει πίσω πρώην νεολαία. Τελικά ξόδεψα πολλά χρήματα και δεν έχει λάβει τουλάχιστον κάποια αισθητή αποτελέσματα. Τέσσερις μήνες αργότερα όλη αυτή την εποχή τα χέρια μου άρχισαν να κατεβαίνουν. Έχω ήδη ήταν έτοιμη να το δεχτεί αυτό, και έχει ήδη αρχίσει να δείτε φυλλάδια χειρουργικές κλινικές.

Για να εξετάσουμε νεότερους για μερικές εβδομάδες; Αυτό είναι αληθινό;

Συσκευασία Goji Κρέμας

Για πληροφορίες σχετικά με την κρέμα με μούρα goji βρήκα τυχαία σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα. Περισσότερο μου έκανε εντύπωση ότι η ιστορία της γυναίκας που μίλησα γι ' αυτόν, ήταν πολύ παρόμοια με τη δική μου. Οι φωτογραφίες "πριν" και "μετά" ήταν πολύ ωραίο — μια γυναίκα πραγματικά ευτυχισμένη. Την εμπειρία χρήσης Goji Cream πολύ με ενέπνευσε! Αμέσως διέταξε το εργαλείο. Εξάλλου, τιμή Goji Cream από Hendel's Garden — αυτό είναι πολύ μικρότερο από την αξία των εργασιών και για οτιδήποτε άλλο έχω ήδη δοκιμάσει.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει από Goji Cream

Χρήση Goji Cream ξεκίνησε μαζί μου, μόλις ήρθε η πολυαναμενόμενη αποστολή με κρέμα. Έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες: καθάρισε το δέρμα, προκάλεσε την κρέμα και αρχίζεις να περιμένουν ένα θαύμα. Το πρωί παρατήρησα ότι το χρώμα του προσώπου έχει βελτιωθεί και χάθηκε το ξεφλούδισμα. Σε μια εβδομάδα οι πόροι μου ήταν εντελώς αόρατο, και μερικές κόκκινες κηλίδες πάρα πολύ, κάπου χάθηκε. Αυτή η εμπειρία χρήσης Goji Cream μεγάλη μου ανέβασε τη διάθεση!

Εγώ συνέχισα τη χρήση Goji Cream για τη νύχτα, επειδή το απόγευμα θα είναι συνεχώς κάπου βιάζομαι και στην κρέμα δεν έχω χρόνο. Ακόμα μια εβδομάδα παρατήρησα ότι τις ρυτίδες άρχισαν ισιώστε. Και είχα πολλά: και μεταξύ των φρυδιών, και στις γωνίες των χειλιών και της περιοχής των ματιών. Είναι σαν κάτι να γίνει λιγότερο βαθιά και δεν είναι τόσο εμφανείς. Κάποιοι συνάδελφοι στην δουλειά, άρχισαν να αμφισβητούν, δεν έχει γίνει αν χρησιμοποιώ κάποιο μοντέρνο τώρα το μακιγιάζ.

Τελικά, όταν το πρώτο βάζο κρέμας πάνω, είδα τον εαυτό σας με ένα νέο πρόσωπο. Θα φαινόταν ανανεωμένοι, χαλαροί. Ρυτίδες λες και δεν υπήρχε! Ακόμη και στο λαιμό θα εξαφανιστεί. Και είναι ο λαιμός προδίδει την ηλικία. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εμπειρία χρήσης Goji Creamκαι θα επαναλάβω. Επιπλέον, μου αρέσει η υφή και το πώς με προστατεύει από τον ήλιο. Είμαι σίγουρη ότι θα με σώσει όχι μόνο από τη γήρανση, αλλά και από την ηλικία κηλίδες, επειδή περνάω πολύ χρόνο στο δρόμο.

Η εμπειρία από τη χρήση Goji Κρέμας, πριν και μετά την εφαρμογή του

Η αυτοπεποίθηση επέστρεψε. Μου ήθελε να βάλει σε τάξη την ντουλάπα σας, να βγούμε έξω, ακόμα και από το ραντεβού σταμάτησε να παραιτηθεί! Τώρα, δεν χρειάζεται να επιλέξετε εστιατόρια με χαμηλό φωτισμό, για να σε αμυδρό φως δεν ήταν ορατές ρυτίδες. Είμαι λίγο ενθαρρυμένοι, ήταν σίγουρη και εύκολη επικοινωνία με το αντίθετο φύλο. Ακριβώς μετά την επιτυχή εμπειρία στη χρήση του Goji Cream βρήκα το θάρρος να εξοικειωθούν με έναν άντρα που μου καιρό άρεσε. Τώρα βγαίνουμε και λέμε για το γάμο!

Και παρόλο που μας έφερε μην κρέμα για το πρόσωπο, αλλά αυτό είναι η χρήση του Goji Cream με βοήθησε για να εξετάσουμε νεότερους και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη. Και με αυτοπεποίθηση γυναίκα και κάθε άντρας θέλει να γνωρίζω, πιστέψτε με! Να είναι όμορφη σε κάθε ηλικία — αυτό είναι πραγματικό! Η εμπειρία μου με Goji Cream — άμεση απόδειξη. Και με την ευκαιρία, ρυτίδες όπως εξαφανίστηκαν, τόσο περισσότερο και δεν εμφανίστηκε. Καμία botox τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα δώσει. Και εδώ και σύνθεση φυσικό, και όχι τρομακτικό διαδικασίες δεν πρέπει. Καλή τύχη :)