Αναζωογόνηση λέιζερ CO2

διεξαγωγή της διαδικασίας για κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Κλασματική φωτοθερμόλυση, αναζωογόνηση λέιζερ, κλασματική αναζωογόνηση, CO2 - όλα αυτά είναι τα ονόματα ενός αποτελεσματικού και άνετου τρόπου αναζωογόνησης σήμερα.

Ποια προβλήματα επιλύει η κλασματική τεχνική;

 • εξάλειψη των ρυτίδων γύρω από τα μάτια
 • ανύψωση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, ντεκολτέ και τα χέρια
 • μείωση της χαλαρότητας του δέρματος
 • εξάλειψη των ουλών και των ραγάδων
 • διόρθωση μικρών αγγείων και κηλίδων ηλικίας.

Τι είναι η αναζωογόνηση κλασματικού λέιζερ (αφαιρετικό) δέρματος, προσώπου και σώματος;

Η κλασματικότητα είναι ο διαχωρισμός μιας δέσμης λέιζερ σε πολλαπλές μικροβίδες. Δηλαδή, το λέιζερ επηρεάζει το δέρμα όχι με ένα στερεό σημείο, αλλά με ένα είδος πλέγματος.

Χάρη στην εφαρμογή στηλών μικροπηξίας στο δέρμα, ενεργοποιείται ο μηχανισμός αναγέννησης φυσικού ιστού με το σχηματισμό νέου κολλαγόνου, βελτιώνεται η δομή του δέρματος και η εμφάνισή του. Οι μικρο-ακτίνες λέιζερ υψηλής έντασης διεισδύουν σε βάθος 1 mm, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση των διαδικασιών.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχουν ορισμένες περιοχές του δέρματος που δεν επηρεάζονται από το λέιζερ. Ο άθικτος ιστός παραμένει γύρω από κάθε ζώνη μικροθερμικής επεξεργασίας που αντιμετωπίζεται εντατικά με αυτό το λέιζερ. Αυτή είναι η ουσία της κλασματικής αναζωογόνησης δέρματος λέιζερ. Αυτή η μέθοδος κλασματικής αναζωογόνησης λέιζερ επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί πολύ πιο γρήγορα χωρίς μετεγχειρητική περίοδο, ο ασθενής δεν εγκαταλείπει την ενεργό ζωή.

Η δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε πολλές πολύ λεπτές ακτίνες, οι οποίες σχηματίζουν ζώνες μικροθερμικής θεραπείας (MLZ) στο δέρμα. Το βάθος και η διάμετρος του MLZ καθορίζεται από την ενέργεια δέσμης λέιζερ που ελέγχεται από τον γιατρό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στη συνέχεια σχηματίζεται MENO - μικροσκοπικά επιδερμικά νεκρωτικά συντρίμμια, τα οποία μετατοπίζονται λόγω της επούλωσης των γύρω ιστών.

Καθώς η επούλωση εξελίσσεται, το ανανεωμένο δέρμα φαίνεται πολύ νεότερο, ο στροβιλισμός του αυξάνεται, η επιφάνεια του δέρματος γίνεται πιο λεία, οι ρυτίδες εξομαλύνονται, το μικροτρίφωμα εξομαλύνεται, η εμφάνιση ουλών και ραγάδων βελτιώνεται σημαντικά.

Μη αφαιρετική αναζωογόνηση με λέιζερ

Είναι προφανές ότι επί του παρόντος έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος στην αισθητική χειρουργική, που σχετίζεται κυρίως με την αναζωογόνηση του δέρματος με τη χρήση τεχνολογιών λέιζερ. Με την κατάλληλη εφαρμογή και τη σωστή επιλογή των παραμέτρων της δέσμης λέιζερ, αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι πολύ καλά ανεκτή και θεωρείται πολύ πιο αποτελεσματική από τις συντηρητικές και χειρουργικές τεχνικές.

Ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή συστήματα λέιζερ σήμερα είναι το λέιζερ. Χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ, μπορείτε να παράγετε μη αφαιρετική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου. Μια μη αφαιρετική διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ για το δέρμα γύρω από τα μάτια, το πρόσωπο, το λαιμό και άλλες περιοχές, παρέχει αποτελεσματική προστασία στο δέρμα με διαφορετικά επίπεδα μελανίνης, συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου δέρματος. Αυτό επιτρέπει τη διαδικασία να γίνεται όλο το χρόνο και για όλους τους τύπους δέρματος.

Χαρακτηριστικά της μη αφαιρετικής αναζωογόνησης

Δεν απαιτείται περίοδος αποκατάστασης.

Η διαδικασία σας επιτρέπει να περιορίσετε τους πόρους, να εξομαλύνετε τις ρυτίδες, να ακονίσετε τα περιγράμματα του προσώπου και να βελτιώσετε την επιδερμίδα.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι έως 30 λεπτά. Το προτεινόμενο μάθημα είναι 5-6 διαδικασίες.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια από τις τελευταίες τεχνικές για την αντιμετώπιση των αλλαγών του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία (ρυτίδες, τσακίσεις, ξεθώριασμα και γήρανση).

Η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη και μη τραυματική, και η αποτελεσματικότητά της είναι συγκρίσιμη με τις μεθόδους ένεσης αναζωογόνησης.

Η ενέργεια του παλμού λέιζερ διεγείρει τη σύνθεση του νεαρού κολλαγόνου στα βαθιά στρώματα του δέρματος, παρέχοντας ελαστικότητα, σφριγηλότητα, απαλότητα και φρέσκια επιδερμίδα στο δέρμα. Λείανση των ρυτίδων, αφαίρεση λέιζερ των αιμοφόρων αγγείων στο πρόσωπο, υπερχρωματισμός κατά το μαύρισμα, βελτίωση της ομοιομορφίας του τόνου του δέρματος, αφαίρεση του ήλιου και της ηλικίας. Η ανύψωση με λέιζερ αναγνωρίζεται ως εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική και ως η καλύτερη μέθοδος αναζωογόνησης για άτομα άνω των 35 ετών.

Πλεονεκτήματα της αναζωογόνησης του δέρματος με λέιζερ χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή:

 • αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, μείωση των λεπτών ρυτίδων
 • τη δυνατότητα ανύψωσης ανά πάσα στιγμή του έτους σε οποιοδήποτε δέρμα (συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου) ·
 • τη δυνατότητα συνδυασμού της αναζωογόνησης με λέιζερ με διαδικασίες ένεσης: μεσοθεραπεία, πλαστικά περιγράμματος και εισαγωγή τοξινών αλλαντίασης ·
 • δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
 • δεν χρειάζεται μακροχρόνια αποκατάσταση μετά τη διαδικασία.

Ενδείξεις αναζωογόνησης με λέιζερ

 • φωτογράφηση του δέρματος.
 • άνιση χροιά
 • μειωμένος τόνος δέρματος
 • βαρυτική ptosis;
 • εκδήλωση του αγγειακού δικτύου
 • χρώση του δέρματος.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια πραγματικά αποτελεσματική σύγχρονη τεχνική στο δρόμο για την ομορφιά και τη νεολαία.