Αναζωογόνηση προσώπου στο σπίτι μετά από 40 - 45 χρόνια

Συνιστάται να κάνετε αίτηση για τη βοήθεια καλλυντικών διαδικασιών αναζωογόνησης προσώπου μετά από 40 χρόνια. Σε αυτήν την ηλικία, οι μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς του δέρματος επιβραδύνονται, η ελαστικότητά του μειώνεται, εμφανίζονται τα σημεία της πρώτης ηλικίας και οι ρυτίδες. Τα μαθήματα αποφλοίωσης, το υλικό και οι διαδικασίες ένεσης βοηθούν στην καθυστέρηση των προφανών ενδείξεων γήρανσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναζωογόνηση προσώπου μετά από 40 χρόνια

Η φροντίδα του δέρματος πρέπει να είναι ικανή και τακτική. Η φυσική φρεσκάδα διατηρείται με καθημερινή ενυδάτωση και διατροφή στο σπίτι, περιοδικούς καθαρισμούς και μάσκες ομορφιάς. Με την ηλικία, η καθημερινή φροντίδα καθίσταται ανεπαρκής: οι διαδικασίες αποκατάστασης, καθώς και η σύνθεση ινών ελαστίνης και κολλαγόνου στα βαθιά στρώματα του δέρματος, επιβραδύνεται, η οποία αντανακλάται αμέσως στο πρόσωπο:

 • Turgor μειώνεται?
 • ξεφλούδισμα, εμφανίζονται φλέβες αράχνης.
 • ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και το στόμα.
 • η επιδερμίδα γίνεται θαμπή, τα μάγουλα βυθίζονται, ένα οβάλ επιπλέει.
Γυναίκα που χρησιμοποιεί αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου

Οι αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου μετά από 40 χρόνια στοχεύουν στην εξάλειψη των αλλαγών που έχουν ήδη συμβεί και στην τόνωση της φυσικής ανανέωσης των ιστών. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται τεχνικές επιφάνειας, υλικού και έγχυσης. Η ουσία τους έγκειται στον βαθύ καθαρισμό του συστατικού από τα νεκρά κύτταρα, τον κορεσμό με χρήσιμες ουσίες: αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα. Το αποτέλεσμα είναι σε όλα τα στρώματα του δέρματος, των ινών και των γειτονικών μυϊκών ινών.

Ξεφλούδισμα οξέος

Η αφαίρεση του ανώτερου στρώματος βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος. Στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ξεφλούδισμα στην επιφάνεια με φρούτα, σαλικυλικό ή γαλακτικό οξύ χαμηλής συγκέντρωσης. Όταν εφαρμόζονται, τέτοια κεφάλαια διαλύουν τα κύτταρα της επιδερμίδας, απαλλάσσουν το δέρμα από σμήγμα και την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα βελτιώνεται, ελαττώματα ελαττώνονται.

Το μεσαίο και βαθύ οξύ απολέπιση είναι ένα ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα της στιβάδας του δέρματος. Πρόκειται για μια επαγγελματική τραυματική διαδικασία, ως αποτέλεσμα της οποίας η επιδερμίδα ανανεώνεται πλήρως. Για να επιτευχθεί ένα ορατό αποτέλεσμα, χρειάζονται αρκετές ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας το πρόσωπο διατηρεί ίχνη εγκαύματος: παραμένει κοκκινωμένο και ξεφλουδίζει. Στη συνέχεια, τα απομεινάρια της επιδερμίδας απολέγονται, το δέρμα γίνεται ομοιόμορφο και λείο, το χρώμα του εξαφανίζεται. Συνιστάται να πραγματοποιείτε τη διαδικασία κάθε έξι μήνες.

Διαδικασία απολέπισης οξέος

Μεσοθεραπεία

Αυτή η διαδικασία ανήκει σε μεθόδους ένεσης αναζωογόνησης προσώπου μετά από 40 χρόνια. Συνίσταται στην εισαγωγή κοκτέιλ υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου, βιταμινών και άλλων δραστικών ενώσεων στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Επιτεύχθηκε αποτέλεσμα:

 • εξάλειψη των βαθιών ρυτίδων, πτυχών και άλλων εμφανών ελαττωμάτων.
 • εξάλειψη της απολέπισης
 • βελτίωση του turgor.
Μεσοθεραπεία

Οι ενέσεις είναι αρκετά οδυνηρές, προκαλώντας βραχυπρόθεσμο πρήξιμο, ερυθρότητα και φαγούρα στο δέρμα. Για διαρκές αποτέλεσμα, απαιτείται μια πορεία 2-4 ενέσεων. Μετά από 6-12 μήνες, η θεραπεία επαναλαμβάνεται.

Βιο-αναζωογόνηση

Ένας άλλος τρόπος κορεσμού του δέρματος με υαλουρόνιο - μια ένωση που επιταχύνει τη μικροκυκλοφορία, τις τοπικές μεταβολικές διεργασίες και την παραγωγή του δικού του κολλαγόνου. Η είσοδος της ουσίας στα κύτταρα του δέρματος παρέχεται από ειδικό κρύο λέιζερ ή εξαιρετικά λεπτές βελόνες. Το υαλουρονικό τζελ διεισδύει σε βάθος 1, 5-2 mm. Η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη.

Βιο-αναζωογόνηση

Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα εξομαλύνεται, τα σημεία ηλικίας, οι ρυτίδες εξαφανίζονται, το δέρμα λειαίνεται και σφίγγεται. Η επίδραση διαρκεί έως και 3-6 μήνες.

Βιοενίσχυση

Η λεγόμενη ανύψωση ή ενίσχυση του συνδέσμου είναι η εμφύτευση ειδικών νημάτων, μόνιμων ή απορροφήσιμων, με ιόντα αργύρου, συμπυκνώματα γαλακτικού οξέος, κολλαγόνου στο δέρμα. Σκοπός: ανύψωση του περιγράμματος του προσώπου, αφαίρεση του διπλού πηγουνιού, εξομάλυνση των σάκων κάτω από τα μάτια.

Βιοενίσχυση

Είναι πολύ νωρίς για να εκτελέσετε διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου, όπως βιοενίσχυση στην ηλικία των 40. Συνήθως προσφεύγουν αργότερα: μετά την ηλικία των 50 ετών. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας διαρκεί έως 4-6 χρόνια.

Πρόσοψη με λέιζερ

Οι διαδικασίες υλικού αναζωογόνησης με χρήση λέιζερ θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές για την τόνωση των διαδικασιών ανανέωσης του δέρματος και την εξάλειψη των σημείων γήρανσης. Μεταξύ αυτών είναι:

 • κλασματική κατάλυση: επί τόπου θεραπεία προβληματικών περιοχών.
 • επανεμφάνιση λέιζερ του προσώπου: η επίδραση της δέσμης στις επιφανειακές και βαθιές δομές του χόρι ως αποτέλεσμα της οποίας επιτυγχάνεται εξομάλυνση των ανωμαλιών, διεγείρεται η αναγέννηση.
 • φωτοαναζωογόνηση: ελαφρυντικά σημεία ηλικίας, επιτάχυνση της σύνθεσης κολλαγόνου μέσω παλμικής ροής φωτός.
Ανύψωση προσώπου με λέιζερ

Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά από μία μόνο συνεδρία ακτινοβόλησης. Οι διαδικασίες λέιζερ είναι οι ασφαλέστερες, καθώς κατά την εφαρμογή τους αποκλείεται ο κίνδυνος μόλυνσης ή ανάπτυξης αλλεργικής αντίδρασης. Ο πόνος και η ερυθρότητα του οργάνου παραμένουν για 2-3 ημέρες μετά τη συνεδρία. Απαιτείται επαναλαμβανόμενο μάθημα σε 1, 5-2 χρόνια.

Πλαστικοποίηση

Τεχνική ένεσης αναζωογόνησης. Χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση για τη βιο-αναζωογόνηση ή τη μεσοθεραπεία, με δυσανεξία στο υαλουρονικό οξύ. Ο δικός του ορός αίματος χρησιμοποιείται ως παρασκεύασμα. Για μία διαδικασία, ο ασθενής λαμβάνεται από 30 έως 100 ml. Μετά τον διαχωρισμό σε κλάσματα, το υγρό εγχύεται στα στρώματα του δέρματος σε βάθος 3 mm. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια φυσική επιτάχυνση της σύνθεσης κολλαγόνου, του ενδοκυτταρικού μεταβολισμού. Το δέρμα είναι ομοιόμορφο, αναζωογονημένο και ενυδατωμένο.

Το πλήρες μάθημα περιλαμβάνει από 1 έως 5 διαδικασίες. Μετά τις συνεδρίες, μπορεί να υπάρξει ένα ελαφρύ πρήξιμο του προσώπου, μετά από 1-2 ημέρες η κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται. Το αποτέλεσμα αναζωογόνησης διαρκεί έως και έξι μήνες.

Πλαστικοποίηση

Θεραπεία με όζον

Μια άλλη τεχνική αναζωογόνησης με ένεση βασισμένη στη χρήση κοκτέιλ οξυγόνου. Τριών όγκων οξυγόνο - όζον, διεγείρει τη ροή των λεμφαδένων, την εργασία των τριχοειδών αγγείων, βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή και επιταχύνει την αναγέννηση. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη συνεδρία:

 • το πρόσωπο είναι λείο, φαίνεται φρέσκο και υγιές.
 • ο στροβιλισμός του δέρματος αυξάνεται.
 • οι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια εξαφανίζονται.
Συνεδρία αναζωογόνησης του προσώπου

Η διαδικασία θεραπείας με όζον μπορεί να εναλλάσσεται με την ανύψωση πλάσματος ή τη βιο-αναζωογόνηση.

Αναζωογονητικό μασάζ

Ευέλικτες ασκήσεις εξομάλυνσης του δέρματος που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι:

 1. Φουσκώστε τα μάγουλά σας και κυλήστε τον αέρα από αριστερά προς τα δεξιά και προς τα πίσω για 5 λεπτά. Η κίνηση βοηθά στην ενίσχυση των μυών του προσώπου.
 2. Τραβήξτε αργά τα χείλη σας προς τα μέσα μέχρι να τα δείτε και το δέρμα γύρω δεν είναι τεντωμένο. Κρατήστε σε αυτήν τη θέση για 30 δευτερόλεπτα, χαλαρώστε και επαναλάβετε την άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι ρυτίδες γύρω από το στόμα μπορούν να εξομαλυνθούν.
Αναζωογονητικό μασάζ προσώπου

Οι μύες του προσώπου πρέπει να εκπαιδεύονται καθημερινά. Συνιστάται ένα πραγματικό καλλυντικό μασάζ να γίνεται από ειδικό, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος για το αντίθετο αποτέλεσμα.